Vesti

Zadnje vesti

Održana Završna konferencija projekta Srem Bike

U ponedeljak, 25. marta organizovana je Završna konferencija i promocija rezultata projekta „Biciklističkim turizmom ka ruralnom i regionalnom razvoju Srema“, podržanog sredstvima Vlade Švajcarske. Nosilac projektnih aktivnosti, Regionalna razvojna agencija Srem (RRA Srem) sa svojim partnerom i domaćinom gradom Sremska Mitrovica, ugostila je predstavnike partnera na projektu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, zvaničnika lokalnih samouprava Srema, kao i predstavnike Švajcarske agencije za saradnju

view...
Nova turistička atrakcija u Kupinovu

Juče 19.03.2019.  u dvorištu Etno kuće Putnik u Kupinovu, sedištu Turističke organizacije opštine Pećinci, održana je svečana promocija novog električnog minibusa nazvanog „Zeleni zmaj“ u čast srpskog despota koji je stolovao u Kupiniku Vuka Grgurevića Brankovića – legendarnog Zmaja Ognjenog Vuka.

view...
RRA Srem na sajmu turizma u Beogradu

Regionalna razvojna agencija Srem je i ove godine, na sajmu turizma u Beogradu promovisala projekat „Biciklističkim turizmom ka ruralnom i regionalnom razvoju Srema“, finansiranog sredstvima Švajcarske agencije za saradnju. Prezentacija je održana na štandu Turističke organizacije Vojvodine, uz učešće svih predstavnika turističkih organizacija Srema, koje su zajednički promovisale svoju turističku ponudu.

view...
Dodeljeno novo vozilo Nacionalnom parku Fruška gora

U organizaciji Regionalne razvojne agencije Srem i NP „Fruška gora“ u cetvrtak, 06.12.2018. godine u prostoru Info centra na Iriškom vencu, uprilicena je svecana primopredaja kombi vozila za 8 putnika, za potrebe unapredenja turisticke ponude NP „Fruška gora“. Ova aktivnost deo je projekta „Biciklistickim turizmom ka ruralnom i regionalnom razvoju Srema“, koji RRA Srem realizuje sa svojim partnerima, finansirana je sredstvima Švajcarske agencije za saradnju (SDC).

view...
Započeta izgradnja biciklističke staze Sr. Mitrovica – Zasavica

Regionalna razojna agencija Srem kao vodeći partner u okviru projekta „Biciklističkim turizmom ka ruralnom i regionalnom razvoju Srema“, finansiranog sredstvima Švajcarske agencije za saradnju, realizuje aktivnost izgradnje biciklističke staze Mačvanska Mitrovica – Zasavica. Izgradnju biciklističke stazе – faza 1 dužine oko 4 km

view...